Wie zijn wij ?

Historiek

Plasma Industries is een vennootschap die opgericht werd in 1957 door het Belgische Rode Kruis.

Intussen is de focus wereldwijd en voorzien we oplossingen voor het fractioneren van bloed plasma in proteïnes die de kwaliteit van het leven verbeteren. Met de door Plasma Industries geïsoleerde fracties, worden uiteindelijk stabiele plasmaderivaten geproduceerd: stollingsfactoren, immunoglobulinen en albumine oplossingen.

Plasma Industries werkt op basis van maakloonproductie en verwerkt zo circa 1,5 miljoen liter plasma voor onze partners.

Deze wijziging naar productieomgeving, heeft een wijziging in corporate culture opgeleverd, om te kunnen blijven voorzien in het gevraagde volume en capaciteit van onze partners. Plasma Industries staat voor een éénduidige visie, DRIVE en uitgewerkte bouwstenen om onze organisatie te ondersteunen.

Ons Team

Plasma Industries kan rekenen op de expertise van een gedreven team medewerkers.

Hun betrokkenheid, expertise en dagelijks inzet, maken dat Plasma Industries met de nodige flexibiliteit kan inspelen op vragen van klanten en veranderende noden.

Een meerwaarde voor alle betrokken partijen!

Onze Visie

Onze organisatie is sterk veranderd in de loop der jaren. Voortdurende evolutie is cruciaal en een heldere visie op de toekomst is dan ook noodzakelijk.

Plasma Industries is dé partner voor de fractionering van bloed plasma tot stabiele plasmaderivaten.

We bundelen jarenlange ervaring in het fractioneren van bloed plasma en staan zo garant voor een hoogkwalitatief en veilig product.

Waarden – DRIVE

De waarden waarnaar al onze medewerkers streven, vormen de fundering en het cement voor het huis waaraan we samen bouwen.

DYNAMIC
Wij zijn flexibel en snel voor de wensen van onze klanten en hebben dynamiek in onze projecten

RESPECT
Wij respecteren elkaar. Wij respecteren de afgesproken werkwijzen en onze werkomgeving

INVOLVEMENT
Wij voelen ons betrokken bij al onze realisaties. We nemen allemaal onze verantwoordelijkheden op

VALUE
We werken samen naar een goed financieel resultaat. We maken onze producten elke dag “beter” en zijn ons ervan bewust dat ze dagelijks levens redden. We vermijden alle activiteiten die geen toegevoegde waarde hebben

EVOLUTION
We werken aan continue verbetering in wat we doen. We staan open voor alle vernieuwingen op vlak van ideeën, technologieën, organisatie en producten.