Het streefdoel van
Plasma Industries is om een
Center of Excellence te worden in het

ONTWIKKELEN
VERWERKEN
en PRODUCEREN

van eiwittherapieën
voor toonaangevende
farmaceutische bedrijven.

Elk jaar verwerken onze diensten, die kunnen bogen op 60 jaar ervaring in plasmafractionering, 3,5 miljoen internationale donaties voor een selectief aantal toegewijde partners. Op deze manier helpen we hun patiënten over de hele wereld aan veilige en efficiënte behandelingen die de levenskwaliteit aanzienlijk verhogen.

Bij Plasma Industries zijn we ervan overtuigd dat de beste medicijnen reeds in ons lichaam aanwezig zijn. Het menselijke plasmaproteoom is volgens ons de sleutel tot een revolutie binnen de diagnostiek en therapeutische behandeling. We blijven het voortouw nemen in de ontdekkingstocht naar hoe de hoeveelheid en structuur van eiwitten de manier waarop we menselijke ziekten behandelen, kunnen veranderen.

Door voortdurende investeringen in productie, ontwikkeling en logistiek garanderen we de meest recente technologieën en een productiecapaciteit die voldoet aan de toenemende vraag naar levensreddende en levensveranderende eiwitten.

Dankzij de energie van onze werknemers, aangestuurd door een toegewijd team van gemotiveerde directeurs en managers, zijn we erin geslaagd om kwaliteit naar voren te schuiven als een van onze kernwaarden. Getuige hiervan zijn de talrijke succesvolle compliance-audits door nationale en internationale overheidsinstellingen.

We nodigen u uit om ons bedrijf beter te leren kennen en kijken ernaar uit om u te ondersteunen bij uw huidige en nieuwe eiwittherapieën!